kavitáció

Kavitáció - ultrahangos zsírbontás 70%-os kedvezménnyel kipróbálható!!!

Kavitációs zsírbontás + nyomásterápiás utókezelés: 
- első alkalom 15 000 Ft helyett: 4 500 Ft
- további alkalmak: 15 000 Ft helyett: 7 500 Ft/alkalom
(az akció 2017. május 31.-ig tart)

Gyors, látványos, tartós eredmény!
Kavitációs zsírbontás + nyomásterápiás utókezelés
A KOZMETIKAI IPAR JELENLEG LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ, LEGHATÉKONYABB KAVITÁCIÓS ULTRAHANG KÉSZÜLÉKÉVEL ÁLLUNK VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE!


1kavitacio_felhivas 

 
A KAVITÁCIÓ AZ ELSŐ, SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜLI VÉGLEGES ZSÍRELTÁVOLÍTÁSRA ALKALMAS KOZMETIKAI ELJÁRÁS!
 
Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. A kezelés teljesen fájdalommentes, és tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredénnyel jár. Általánosságban elmondható, hogy egy  kúra az adott területen 1–2  ruhaméret csökkenést eredményezhet.
 
Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken.
A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

 
A kavitációs kezelés hatásai:
 
kavitationCENTIMÉTEREKBEN MÉRHETŐ TÉRFOGAT CSÖKKENÉS MÁR EGY KEZELÉSNÉL! ÁTLAGOSAN 2 CM TESTKÖRFOGAT CSÖKKENÉS ALKALMANKÉNT!
 • tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől
 • feszesíti a kötőszövetet
 • kezeli a cellulitot
 • csökkenti a testkörfogatot
 • formálja az alakot
 • szülés és zsírleszívás is után használható
Kezelhető testrészek: has, derék, csípő, fenék, combok és a karok.

Kezelést megelőző ingyenes állapotfelmérés, személyes konzultáció:
 • Egészségügyi állapotfelmérő lap kitöltése
 • Testalkat, zsírlerakódások, bőr állagának áttekintése
 • Kezelési terv megbeszélése
 • Táplálkozási és életmód tanácsadás

Kezelés menete:

 • A kezelt testrészek kerületének mérése speciális mérőszalaggal
 • A diagnózis alapján a kezelő berendezés 
paramétereinek kiválasztása
 • A kezelt területre az ultrahang vezető gél felhelyezése
 • A kavitáció során a kezelőfejet folyamatosan, körkörösen mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva 30 percen át
 • A kezelt területről a maradék ultrahang gél eltávolítása
 • Nyomásterápiás nyirokmasszázs (hullámmasszázs) 20 percben a salakanyagok elvezetésére
 • A kezelt területek visszamérése
 • Mérési adatok rögzítése


Az ultrahangos melegítés és a kavitáció összehasonlítása:

Általánosságban kétféle módon tud az ultrahang hatni a szövetekre. Vagy melegíti azokat, vagy pedig a kavitáció jelenségével. A melegítés nem specifikus. A melegítés folyamata során a meleg nem tesz különbséget a különböző szövetek között. A kavitáció fizikai jelensége viszont, ahol buborékok képződnek, csak folyadékban lehetséges. A kavitáció tehát csak olyan szövetben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlen maradnak.
 
UH-vs-KAV

                                                                                                                           

Készülékünk 28kHz-es alacsony frekvenciájú ultrahanggal sokkal hatékonyabban és gyorsabban kavitál, mint az eddig elterjedt 40-45 kHz-es készülékek. A kavitációs ultrahang alacsonyabb frekvencián mélyebbre hatol és erőteljesebben roncsolja a zsírsejteket a magasabb frekvenciához képest, így nincs szükség egyéb technikára a tökéletes hatás eléréséhez.

 
Előnyök:
Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem számuk lecsökken, ezért a hatás hosszantartóbb.
A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, egyszerűen egészségtudatos táplálkozás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.

Megbízható hatékonyság:
Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat.
Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka.
Nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.

Eredmények:  hasi terület a kúra előtt és után
 
kav-elott-utan
 
Kezelés időtartama és gyakorisága:
Kavitációs zsírbontással egy kezelés során egy testtájék 30 percen keresztül kezelhető, hetente egy alkalommal. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.
A nyomásterápiás utókezelés: 20 perc.

Az alkalmazott kezelések száma általában 4-6-8 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, az INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN kínáljuk fel a személyre szabott kezelési tervet.
 
Zuglóban elsőként szalonunkban, két év és többszáz sikeres kezelés tapasztalatával, elégedett Vendégek megerősítésével ajánljuk ezt a rendkívül hatékony kezelést.
 
 
Kavitációs zsírbontás nyomásterápiás utókezeléssel:
 
1 alkalom: 15.000 Ft
   

 

AKCIÓ!!! Intenzív zsírbontó csomag: 3 lépés 100 percben - turbó hatással
- 20 perc Nyomásterápiás nyirokmasszázs - előkészítő fázis, nyirokkeringés motiválása,     méregtelenítés beindítása
- 30 perc Kavitációs ultrahangos zsírbontás - helyi zsírbontás, zsírraktárak végleges kiürítése
- 50 perc Bioelektromos izomstimulálás - teljes test alakformálása, zsírégetés, izomtónus javítás, feszesítés
 
Intenzív zsírbontó csomag akciós ára: 20 400 Ft helyett 9 900 Ft 2017 március 31.-ig!

Ingyenes állapotfelmérés

Rólunk mondták...

Ki van itt?

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Kavitációs Zsírbontás

A kavitációs zsírbontás (ultrasonic cavitation) a tű nélküli zsírleszívás alternatívája, mely fájdalom és kockázatmentesen segít megszabadulni a felesleges lerakódásoktól. A kozmetikai ipar jelenleg legnagyobb teljesítményű, leghatékonyabb készülékével állunk vendégeink rendelkezésére!

Készülékünk 28kHz-es alacsony frekvenciájú ultrahanggal sokkal hatékonyabban és gyorsabban kavitál, mint az eddig elterjedt 40-45 kHz-es készülékek. A kavitációs ultrahang alacsonyabb frekvencián mélyebbre hatol és erőteljesebben roncsolja a zsírsejteket a magasabb frekvenciához képest, így nincs szükség egyéb technikára a tökéletes hatás eléréséhez.

További információ a kezelésről!

Synergia szalonbemutató video

szalonbemutato

Synergia testkezelések video

szalonbemutato

Synergia kozmetikai kezelések video

Synergia_kozmetikai_194

Cimkefelhő

akne fiatalítás algodermia tartós relaxáló zsírbontás testformázás műtéti hegek xtrema lashes kaviár kavitációs csokoládé immunerősítés ipl fiatalító ödéma paraffinos kézápolás végleges dús szempillák zsíreltávolítás anna lotan zuglói aknés esztétika cellulitisz morgana fotorejuvenáció exclusive arctisztítás pigmenthalványító anti-aging bőrfeltöltés ultrahangos zsírbontás narancsbőr pedikűr ingyenes bőrcsiszolás lifting synergica karcsúsítás rosacea zuglói szépségszalon térfogatcsökkenés szemöldökfestés corpo excellens gold infra ajándékutalvány testkezelés kozmetika nanoarany hámlasztás akciók mikrodermabrázió biokozmetikumok newlife stria 14. kerület szemöldökszedés anesi arcmasszázs zuglóban pigmentfolt akne tisztítás zsírlerakódás hatékony ultrahang arcápolás melllifting exkluzív luxus kezelés iszapkezelés gyémántfejes szépségprogram kezelés szőrtelenítés hegek arcmasszírozás bőrfiatalítás szempilla hosszabbítás kozmetika szugló budapest géllakk homoktövis olaj Synergia szépség és alakformáló központ fogyasztás kavitációs zsírbontás kavitáció ránctalanítás szempillafestés kozmetikus algák feszesítés problémás bőr nelly de vuyst méregtelenítés orvosesztétika kozmetológia nyirokmasszázs májfoltok algaelift látványos egészségpénztár arany fenéklifting kezelés bérlet izomstimulálás biokozmetika parafango XIV. kerület súlyfelesleg budapesti súlycsökkentés hegkezelés cellulit venus személyreszabott striakezelés állapotfelmérés próbakezelés alakformálás bőrfeszesítés akció regeneráló manikűr teljes kozmetika elhízás gyémánt ultrahangos nyirokdrenázs műtét nélküli halványítás szauna testtekercselés szalon hyaluron kezelés túlsúly ránckezelés