venus_test

TELJES TESTFORMÁZÁSNYIROKDRENÁZSMELL ÉS FENÉK LIFTING

 
AKCIÓ!!! Intenzív zsírbontó csomag: 3 lépés 100 percben - turbó hatással
- 20 perc Nyomásterápiás nyirokmasszázs - előkészítő fázis, nyirokkeringés motiválása,     méregtelenítés beindítása
- 30 perc Kavitációs ultrahangos zsírbontás - helyi zsírbontás, zsírraktárak végleges kiürítése
- 50 perc Bioelektromos izomstimulálás - teljes test alakformálása, zsírégetés, izomtónus javítás, feszesítés
 

Intenzív zsírbontó csomag ára: 20 400 Ft helyett 9 900 Ft 2017 május 31-ig!

AZ OPERÁCIÓ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA ÚJ GENERÁCIÓJA - A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG TUDOMÁNYA!

ORVOS-ESZTÉTIKAI KÉSZÜLÉK A TÖKÉLETES IDOMOKÉRT !

 

A New-Life a Venus Technologiestól egy biztonságos készülék, ami a B.E.A.M.TM - Bioelektromos Gyorsító Eljárást alkalmazza, a legújabb szépségipari technológiát, ami képes a test bioelektromos folyamatait imitálni és teljesen egyénre szabott elektromos impulzusokat továbbítani.
 
A bioelektromos gyorsító eljárásnak köszönhetően rövidebb idő alatt látványosabb eredmény érhető el, mint más gépek használatával.A széles programkínálattal rendelkező készülékkel több testterület és probléma egyidejű kezelése lehetséges.

Venus NewLife

A New-Life kezelés hatásai:
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt (cellulitot)
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja az egyes testrészek megereszkedését
 • Erősíti az izomtónust
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Kezeli a keringési problémákat (ödémát)
 • Segíti a zsírsavak elégetését
 • Javítja az anyagcserét
 • Méregtelenít, erősíti az immunrendszert

 

B.E.A.M. technika által keltett elektromos hullámok felgyorsítják az egyes izmok aktivitását az új generációs mikroáram irányítású rendszer használatával. Az izmok aktív működésbe jönnek, valódi izommunka keletkezik.

 

CENTIMÉTEREKBEN MÉRHETŐ DRÁMAI TESTZSÍRCSÖKKENTÉS KIZÁRÓLAG AZ ÉRINTETT TERÜLETEKEN!

Műtét szintű eredmény orvosi beavatkozás nélkül, 1-2 konfekcióméret csökkenés 6 héten belül.

Drasztikus fogyókúra esetén nem testzsír csökkenés következik be, hanem izomfogyás. Arról nem is beszélve, hogy nem arról a területről indulnak meg a centik ahonnan szeretnénk.

A Venus fogyasztó kezelés alatt jelentős testzsírcsökkenést tudunk elérni miközben az izomszázalék növekszik. Ilyenkor kilókban nem mindig olyan látványos az eredmény, de centikben és a külalakban jelentős változások születnek.

 

Izom-összehúzódás és körkerület csökkenés kapcsolata:

Mi szükséges a kerület csökkentéséhez?

 • Rövidtávon: az izmok tónusának növekedése.
 • Hosszú távon: kombinált tónusnövelés illetve zsírcsökkenés.
Kezelés előtt Kezelés közben Kezelés után
kezelés előtt kezelés közben kezelés után1-2 BEAM kezelés segít növelni az izmok tónusát és azonnali látható eredményt hoz.
12 alkalmas BEAM kezelés után növekszik az izomtónus és felgyorsul a metabolizmus. A gyorsabb anyagcsere és a helyes táplálkozás kombinálásával felgyorsul a kerület csökkentése. Csökken a cellulit, feszesedik az izomzat és a javul a bőr rugalmassága.

Előnyök:
A korábbi technológiák 40 éves tapasztalatával a háta mögött a BEAM forradalmasította az egész ipart a biztonságos és pontos kezelések tekintetében. Látványos eredmény műtéti beavatkozás és fájdalom nélk

Teljes testformázás

VENUS NEW LIFE – AZ OPERÁCIÓ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA ÚJ GENERÁCIÓJA
HATÉKONY ÉS SOKOLDALÚ KÉSZÜLÉK,
FORMÁLJA A TEST KÖRVONALAIT, HARCOL A ZSÍRPÁRNÁK ELLEN!

AKÁR 2-4 CM KÖRMÉRETCSÖKKENÉS MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN, 1-2 RUHAMÉRET CSŐKKENÉS 6 HÉTEN BELÜL.


Kiknek ajánljuk:
Ideális azoknak a Hölgyeknek és Uraknak akik gyors és látványos eredményt szeretnének elérni, a lehető legkisebb idő és munka ráfordítással.
1 kezelés =  5-6 óra intentzív torna hatásával!

A Venus kezelés technológia megoldást nyújt azokra a problémákra, amelyeket a fogyókúra és a rendszeres mozgás sem tud már kezelni:
 • alakformálásra,
 • fogyasztásra,
 • narancsbőr kezelésére,
 • helyi karcsúsításra,
 • méregtelenítésre,
 • erősebb izomtónusra,
 • feszes bőrre
vágyó Vendégeink részére kínálunk hatékony megoldást.

Kezelés menete:
A kezelendő testrészekre 12 pár öntapadós elektródát helyezünk, az izmok eredési és tapadási pontjaihoz. Az elektródák által kiváltott impulzusokkal biztosítjuk az egyidejű izommunkát több testterületen, miközben Vendégünk kényelmesen pihen. A kezelés fájdalom és kockázat mentes.
 
 
Élettani hatása:
Az eljárás csökkenti a szaturált zsírok szintjét, visszaállítja a rugalmasságot, feszesíti az izmokat és eltávolítja a zsírban lévő felesleges vizet. A kezelés során a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik, a nyirokkeringés aktiválódik, megindulnak a méregtelenítési folyamatok.

1-2 BEAM kezelés segít növelni az izmok tónusát és azonnali látható eredményt hoz. 12 alkalmas BEAM kezelés után növekszik az izomtónus és felgyorsul a metabolizmus. A gyorsabb anyagcsere és a helyes táplálkozás kombinálásával felgyorsul a kerület csökkentése. Csökken a cellulit, feszesedik az izomzat és a javul a bőr rugalmassága.
 
13 ALKALMAS FOGYASZTÓ KÚRA IGÉNYBEVÉTELE UTÁN
VENDÉGEINK ÁTLAGOSAN 1-2 KONFEKCIÓMÉRETET CSÖKKENNEK!

Előnyök:
Az orvos-esztétikai készülék 80 programkínálattal rendelkezik, ezzel is biztosítjuk, hogy Vendégeink a bőrtípusuknak, testalkatuknak és egészségi állapotuknak megfelelően mindig személyre szabott, garantáltan hatékony kezelésben részesüljenek.

Venus New Life testformázással elért eredmény:
 
venus_eredmenyek
 
A kezelés időtartama és gyakorisága:
Kezelési idő: 50 perc    

A kezeléseket heti két alkalommal, kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a kezelés típusától, Vendégünk testalkatától, bőre állagától, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, az INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN kínáljuk fel a személyre szabott kezelési tervet, ahol kedves Vendégeink kipróbálhatják 10 percre a készüléket, hogy megtapasztalják az eljárás kellemes, ám rendkívül hatékony érzetét.

Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetőek.
 
 

Teljes test formázás árai
1 alkalom 5 400 Ft
     
6 alkalmas bérlet 28 200 Ft 4 700 Ft/alkalom
     
12 alkalmas bérlet (12 + 1 ajándék kezelés!)
56 400 Ft 4 340 Ft/alkalom
RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES!Nyirokdrenázs

VENUS NEW LIFE – AZ OPERÁCIÓ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA ÚJ GENERÁCIÓJA
AZ EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁBAN
 
nyirokdrenazsIndikáció:
A kezelés célja, hogy a nyirokrendszernek újra megtanítsuk, hogyan működjön gyorsan és hatékonyan. A test nyirokrendszerét egyfajta masszázzsal a BEAM gyorsabb anyagcserére készteti, és segíti a maradványok, toxinok, baktériumok, visszatartott víz és proteinek kiürítését, valamint az immunrendszer erősítését.

Kezelés menete és élettani hatása:
Alkalmazása során az öntapadós elektródákat a nyirokpontok köré helyezzük. A nyirokutak mentén futó izmokat hozzuk működésbe, ezáltal egy ritmikus izompumpával biztosítjuk a szervezet nyirokkeringésének megfelelő áramlását. Ez az eljárás elősegíti a pangó folyadék /ödéma/  szervezetből való ürítését. A problémának megfelelően választhatunk az enyhe erősségű és az erős intenzitású nyirokdrenázs között, ezzel is biztosítva az eljárás személyre szabott alkalmazását.

Alkalmazási módok:
 • Enyhe áramos nyirokdrenázs: Ezt a kezelést is 1000 µA alatti árammal végezzük, elektródák (tappancsok) felhasználásával. A nyirokrendszer pontjaira helyezett tappancsok javítják a vérkeringést és a nyirokkeringést.
 • Erősebb nyirokdrenázs: 1000 µA feletti árammal végzett kezelés, melyhez a tappancsokat használjuk. Az erősebb áram által a bőrben lassabban és mélyebbre jutunk, így hatásos gyógyászati eredményt érünk el.

Előnyök:
Mindkét programon belül három szintet használhatunk.
 • Általános: Ez a fázis minden olyan vendégnek alkalmas, akik javítani szeretnék nyirokkeringésüket.
 • Cellulitis: Egy szétterjedt gyulladás a kötőszövetben, különösen a szubkután szövetben. A legtöbb, nyiroködémában szenvedő ember gyulladással is küzd. A gyulladás megakadályozása érdekében javasolt ez a szint.
 • Revitalizálás:  A felfrissítés tevékenysége vagy folyamata. Ez a fázis azon vendégeknek alkalmas, akik súlyos állapotból javultak fel.

A kezelés időtartama és gyakorisága:
Kezelési idő: 30 perc              

A kezeléseket általában heti két alkalommal, kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a kezelés típusától, a Vendégünk testalkatától, bőre állagától, ödéma fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, az INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN ajánljuk fel a személyre szabott kezelési tervet, ahol kedves Vendégeink kipróbálhatják 10 percre a készüléket, hogy megtapasztalják az eljárás kellemes, ám rendkívül hatékony érzetét.

Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetők.
 
Nyirokdrénázs árai
1 alkalom 5 400 Ft
5 alkalmas bérlet 23 500 Ft 4 700 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet (10 + 1 ajándék kezelés!)
47 000 Ft 4 270 Ft/alkalom
RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES!

 


Mell és fenék lifting

VENUS NEW LIFE – AZ OPERÁCIÓ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA ÚJ GENERÁCIÓJA
FESZES MELLEK ÉS POPSI 3-4 HÉTEN BELÜL!
 
 
 
liftingKiknek ajánljuk:
Ideális azoknak a Hölgyeknek akik feszesebb melleket és   formásabb feneket szeretnének elérni, a lehető legkisebb idő és munka ráfordítással.

Kezelés menete:
A két darab kerek fémlapos kezelőfej segítségével mikroárammal stimuláljuk az izmokat (főként a tartóizmokat). Ezzel a módszerrel a test nagyobb izmait eddzük, a lifting és a feszesítés végett, a fiatalabb megjelenésért.

Élettani hatása:
A mikroáram lejutva a bőr különböző rétegeibe 500%-al növeli az ATP szintet, a fibroblaszt aktivitás 60%-al emelkedik, a proteinszintézis 73%-al, a metabolizmus pedig 30-40%-kal. Az 1000 µA alatti enyhe áramos kezelés az izmokat stimulálja, javítja a vérkeringést. Hatására a mell tartóizmai és a farizmok megerősödnek, a kezelt területek megemelkednek.

A kezelés időtartama és gyakorisága:
Kezelési idő: 30 perc          

A kezeléseket általában heti egy-két alkalommal, kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a kezelés típusától, a Vendégünk testalkatától, bőre állagától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, az INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN ajánljuk fel a személyre szabott kezelési tervet, ahol kedves Vendégeink kipróbálhatják 10 percre a készüléket, hogy megtapasztalják az eljárás kellemes, ám rendkívül
hatékony érzetét.

Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetők.
 
Mell és fenék lifting ára:
1 alkalom 5 400 Ft
6 alkalmas bérlet 28 200 Ft 4 700 Ft/alkalom
8 alkalmas bérlet (8 + 1 ajándék kezelés!)
37 600 Ft 4 180 Ft/alkalom
RÉSZLETFIZETÉS LEHETSÉGES!

Ingyenes állapotfelmérés

Rólunk mondták...

Ki van itt?

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

Kavitációs Zsírbontás

A kavitációs zsírbontás (ultrasonic cavitation) a tű nélküli zsírleszívás alternatívája, mely fájdalom és kockázatmentesen segít megszabadulni a felesleges lerakódásoktól. A kozmetikai ipar jelenleg legnagyobb teljesítményű, leghatékonyabb készülékével állunk vendégeink rendelkezésére!

Készülékünk 28kHz-es alacsony frekvenciájú ultrahanggal sokkal hatékonyabban és gyorsabban kavitál, mint az eddig elterjedt 40-45 kHz-es készülékek. A kavitációs ultrahang alacsonyabb frekvencián mélyebbre hatol és erőteljesebben roncsolja a zsírsejteket a magasabb frekvenciához képest, így nincs szükség egyéb technikára a tökéletes hatás eléréséhez.

További információ a kezelésről!

Synergia szalonbemutató video

szalonbemutato

Synergia testkezelések video

szalonbemutato

Synergia kozmetikai kezelések video

Synergia_kozmetikai_194

Cimkefelhő

kavitációs zsírbontás fiatalítás infra narancsbőr kezelés ránctalanítás súlyfelesleg problémás bőr elhízás pedikűr manikűr kozmetika szépségprogram hegek testkezelés immunerősítés alakformálás 14. kerület biokozmetikumok budapest newlife melllifting pigmenthalványító halványítás szalon zsírlerakódás stria xtrema lashes arcápolás zsíreltávolítás bőrfiatalítás személyreszabott corpo excellens szugló exkluzív hámlasztás bérlet kozmetika hatékony dús szempillák zsírbontás térfogatcsökkenés exclusive kaviár pigmentfolt méregtelenítés gyémántfejes esztétika lifting tartós anti-aging izomstimulálás cellulitisz teljes testformázás kavitáció kozmetikus állapotfelmérés XIV. kerület zuglói ránckezelés szemöldökszedés ultrahangos iszapkezelés karcsúsítás fogyasztás akne tisztítás algák anna lotan arcmasszázs túlsúly ultrahangos zsírbontás műtét nélküli nyirokdrenázs rosacea kozmetika algodermia egészségpénztár striakezelés synergica relaxáló ajándékutalvány testtekercselés súlycsökkentés kozmetológia homoktövis olaj cellulit budapesti ödéma szempilla hosszabbítás szőrtelenítés májfoltok kezelés hegkezelés kavitációs bőrcsiszolás próbakezelés luxus kezelés kezelés morgana gold feszesítés nanoarany fiatalító mikrodermabrázió orvosesztétika gyémánt aknés venus ipl fenéklifting akciók zuglói szépségszalon akció arcmasszírozás Synergia szépség és alakformáló központ bőrfeszesítés biokozmetika ultrahang géllakk akne nyirokmasszázs nelly de vuyst szemöldökfestés végleges szempillafestés ingyenes látványos arany regeneráló anesi csokoládé hyaluron műtéti hegek algaelift zuglóban parafango paraffinos kézápolás fotorejuvenáció szauna arctisztítás bőrfeltöltés